givemeluve.blogg.se

En novellblogg.

Young and Beautiful kap.2 He's back

Kategori: Allmänt

Hej, tack för alla fina kommentarer och speciellt tack till Ellinor som hjälpte mig med hur jag kommer att skriva. Det kommer att bli lite av en fanfiction fast om en youtuber. Den kommer vara om Finn Harries från Jacksgap ( om ni inte vet vem det är så måste kolla upp honom! )
 

Senare den eftermiddagen vaknade Elle av en massa ljud som kom från rummet bredvid -hennes storebror Christophers rum. Hon tyckte att det var ganska udda eftersom han inte längre bodde hemma utan bodde på sitt universitet. Elle reste sig långsamt upp och ställde sig på sina trötta ben som styrde henne till Chris rum.
" Snälla kan dusänka ljudet lite!" skrek Elle för att överrösta musiken när hon såg att någon annan var där. 
Det var Finn Harries, han hade varit Chris bästa vänn sedan dem var små, men nu hade Elle inte sett honom på flera år. Han hade ändrats, hans tänder var rakare, håret kortare och koppen var längre och muskulösare.
"Hej! Dig har jag inte sett på länge! sa Finn och gick fram för att krama Elle.
Kramen var varm och väldigt akward. Varför skulle han bli så snygg för?! Nu kunde inte Elle vara sig själv omkring Finn längre.
"Du är fortfarande lika kort märker jag" sa Finn med ett sort leende.
"Mm, jag borde nog gå nu. Vi ses!" sa Elle som ursäkt för att komma där ifrån.
Elle gick tillbaka till sitt rum med ett tomatrött ansikte. Hon la sig ned på sängen igen och började skrika i den mjuka kudden. Varför skulle hon vara så jävla akward? Hur fan skulle hon överleve om de två bästa vännerna i rummet bredvid började "hänga" igen? Elle behövde något annat att tänka på, hon brydde sig om vad det var så hon tog upp matteboken. Hon skulle alldrig ens tänka på att kolla på den tjocka ränkeboken, men just nu så behövde hon klura på nått. Matte var perfekt eftersom hon sög på det och förstod nästan inte ett enda problem.
 
Vid det stora middagsbordet var allt ovanligt tyst. Finn var förtfarande där och han berättade att han ska börja på den lilla stadens univeritet. Det betydde att hon behövde träffa honom ofta nu, alltså riktigt ofta, typ flera gånger i veckan! Det här var inte sant! Tänk så går hon runt på thames st och shoppar och stöter in i honom! Fast när Elle tänkte efter så var han bara ett år äldre, sjukt snygg och dem var vänner. Även om de hade kännt varandra sedan de var riktigt små, så skulle hon kanske ha en chans. Kramen var ju ändå lite längre en en vanlig kram. Hon skulle nog överleva det här ändå...
 
Det var det andra kappitlet! Jag vill bara säga att staden och alla gator jag skriver om finns på riktigt, så om ni vill gå till google maps och kolla hur windsor ser ut är det bara att göra det! Nästa kappitel kommer förhoppningsvis snart!

Kommentarer

  • Ellinor säger:

    omg är så sjukt glad över att jag kunde hjälpa till :D

    2013-08-02 | 00:31:26

Kommentera inlägget här: