givemeluve.blogg.se

En novellblogg.

Yong and Beautiful kap.1 just another day

Kategori: Allmänt

Det första kappitlet kan vara lite tråkigt eftersom att det inte händer något men i nästa kappitel händer det mycket mer så sluta inte läsa efter det här!
 

Estelle satt som vanligt på den kalla stentrappan som ledde upp till den gamla skolans tredje våning. Hon tecknade några prästgragar i sitt skissbok som hon alltid bar med sig. Den stickade tjocktröjan -som tillhörde skoluniformen- kliade och det kändes som om hon skulle kvävas, eftersom den satt så tajt runt halsen. Elle önskade att hon alldrig hade flyttat hit, att hon istället hade bott kvar i Sverige där hon inte behövde bära skoluniform fem dagar i veckan. Egentligen ville hon till Sverige för att där hade hon något som hon inte har här, vänner. Skolklockan ringde och Elle försvann snabbt upp för trappan till bildlektionen, höjdpunkten på dagen.
 
På bildektionen gick allt som det brukade göra, hon tecknade något som mr Sun -läraren- älskade och gav beröm för. Bildlektionen var sista på dagen så efter den gick Elle till stitt skåp. Hon tog på sig den svarta kappan och gick ut på Windsors gamla gator. Det var vinter  så det var extremt kallt och snöigt. Elle skyndade sig hem, först snabbt förbi Datchet rd och över gångbron till höger. Efter det gick hon ett par meter på High st innan hon svängde in på sin gata -King Stable st- som låg till höger. Det stora huset som låg på gatans vänstra sida var byggt i tegel mist 100 år sedan, det såg ganska så tråkigt ut utifrån men instidan var helt fantastisk. Huset var inrett i gamla antika möbler i mörkt trä blandat med vita moderna detaljer. Elle gick upp två trappor till hennes stora rum -med extremt vacker utsikt över skogen. Hon la sig på den kungliga sängen och slöt ögonen, snart somnade hon och började drömma om Sverige...
 
Ledsen att det blev så kort men det var bara ett litet smakprov, jag lovar att det blir större kapitel sen.

 

Kommentarer

  • Sandra säger:

    hej! tyckte det va jätte bra! kram

    2013-07-28 | 23:31:30
    Bloggadress: http://www.nattstad.se/justinlover
  • bieber's giirl säger:

    När kommer nästa kapitel?? Kapitelet var bra

    Svar: det kommer så snart som möjligt, ksk ikväll eller imon
    givemeluve.blogg.se

    2013-07-29 | 00:28:50
  • ellinor säger:

    gud va grym du är åhhhh

    2013-07-29 | 03:09:57

Kommentera inlägget här: