givemeluve.blogg.se

En novellblogg.

Young and Beautiful kap.4 It happened...

Kategori: Allmänt

Hej här kommer nästa kappitel av young and beautiful.
 

När Elle kom hem den mörka vinterkvällen efter en lång shopping eftermiddag i London. Hon, hennes storebror Chris och Finn hade haft en otroligt rolig dag tillsammans som bästa vänner. Det var helt okej för Elle att bara vara bästa vänner, men egentligen ville hon att hon och Finn skulle vara mera än bara vänner.
 
Elle vaknade mitt i natten av at det plingade på dörren, hon tog på sig sin ljusblåa, siden morgonrock och gick ner för att öppna dörren. När hon öppnade dörren såg hon Finn stå där alldelles frusen av vinterkylan och dränkt i snö. 
" Hej" sa hon förvånat.
" Hej, ehhm är  Chris hemma? Vi skulle träffas men han dök aldrig upp" sa Finn.
Elle hade först hoppats att han var här för hennes skull, men det skulle ju aldrig hända.
"Han har säkert somnat, jag kan gå och kolla. Du kan komma in och vänta så fryser du inte ihjäl" svarade Elle med ett litet léende och försvann snabbt upp för trappan.
Hon knackade först några gånger på Chris dörr, men han svarade inte så hon öpnnade dörren och gick in. Han var inte där. Hon sprang ner till Finn igen.
" Han var inte där, har du någon aning om vart han kan vara?" sa Elle lite oroligt.
" Vi skulle till en bar, han kanske trodde att vi skulle träffas där. Kan du följa med mig och hämta honom? Han har ett litet alkohol problem" svarade Finn.
Elle svarade såklart ja, hon sprang upp och tog på sig ett par svarta tajts och en stor stickad tröja. Sedan åkte Elle med i Finns bil till baren.
Väl inne på baren såg de Chris, han satt på en pall och pladdrade om grodor med bartendern. De gick fram till honom och försökte få med honom hem, men han vägrade. Han sa att baren var han nya hem. Det hela slutade med att Chris svimmade och Finn och bartendern fick bära ut honom till Finns bil.
 
Väl hemma hoss Elle lyckades dem bädda ner Chris i hans säng utan att Elles föräldrar märkte någonting.
" Tack för att du följde med " sa Finn.
" Han är min bror, skulle du ha lämnat Jack i en sådan här situation?" Svarade Elle.
" Nej "
" Precis, vill du ha lite varm choklad? Det tycker jag att vi förtjänar just nu" log Elle emot Finn.
" Visst, varför inte? "
Elle och Finn satt i en av de mjuka, beigea sofforna i det stora vardagsrummet. Finn hade hjälpt Elle att tända den öppna spisen. De hade nu suttit där långt efter att de hade druckigt upp den varma chokladen.
"Elle, jag måste berätta en sak för dig" sa Finn och bröt tystnaden.
"Okej" log Elle tillbaks.
"Jag har alltid tänkt på dig som min bästa vänns lilla syster, men när jag såg dig häromdan i Chris rum, ändrades allt. Du hade förändrats så mycket och blivit så himla vacker. Jag vet att du är två år yngre än mig, och jag vet att du är min bästa kompis lilla syster men jag gillar dig väldigt vldigt mycket..."
Elle avbröt honom med att kyssa honom passionerat på läpparna.
" Jag gillar dig också, väldigt, väldigt mycket " svarade Elle.
De kysste varandra igen...
 

Tack för att ni läste det betyder mycket för mig. Det skulle också betyda mycket för mig om ni kunde hjälpa till lite, det är så att jag skulle vilja att ni skriver om det är nått som är dåligt som jag ska ändra på. Ni kan också självklart skriva om det är något i mina texter som ni tycker om och vill att jag ska fortsätta med. Dem här sakerna kan vara till exempel hur jag beskriver saker eller egentligen var som helst.